Călare prin colinele Transilvaniei

  • 2 ore
  • română
  • echipament, ghidaj

Despre gazda ta, Damian

Echipa noastră are mai mult de 20 de ani de experiență în domeniul turismului ecvestru. Ne bucurăm de ceea ce facem și suntem foarte bucuroși să împărtășim pasiunea noastră cu tine. Atunci când călărim, prima noastră prioritate este întotdeauna siguranța, una dintre cheile dezvoltării încrederii și odată ce oamenii au încredere că se pot relaxa și se pot bucura de experiența lor.
Vezi profilul complet


Ce vom face

Traseul începe cu cunoașterea cailor și indicațiile ghidului. Va fi necesar să umpleți sacile pentru șa și să vă bucurați de o descoperire uimitoare. Mii de ani de istorie sunt ascunși printre zidurile frumoasei mănăstiri din Rimetea, dar și în împrejurimile sale, cu priveliști privilegiate asupra acestei vale necunoscute. Vom traversa râul Olt călare, cu posibilitatea de a face o baie cailor atunci când este foarte cald. La finalul călătoriei vom încheia cu un pahar de vin.


Unde o să fie


Ce pot să ofer
Echipament

Tot ce este necesar pentru o tură in natura calare.

Ghidaj

Prezentarea zonelor si a obiectivelor intalnite pe traseu.


Cine poate participa

Pot participa oaspeții cu vârsta peste 12 ani.

Participarea oaspeților sub 18 ani

Dacă aduci un oaspete care are sub 18 ani, este responsabilitatea ta să te asiguri că activitățile în care participă sunt adecvate vârstei.

Include alcool

Vor fi serviți cu băuturi alcoolice doar oaspeții care au vârsta legală pentru a consuma alcool și care dețin un buletin de identitate valabil.


Sfaturi de la gazdă

Puteti ajunge in Rimetea cu autobuzul local care pleca din autogara Turda in fiecare ora la fix. Pretul biletului este 9 lei. La autogara Turda se poate ajute usor cu autocarul din Cluj-Napoca sau Sibiu.

Selectează data & ora

Ai ajuns tarziu!
Nu mai sunt locuri libere pentru această experiență.

Ești interesat?
Vezi disponibilitatea pentru această activitate.