Aventură prin colinele Transilvaniei


Despre gazda ta, Gazdă

Sunt un expert ecvestru în istorie și natură. Îmi urmez visul și mă mut în regiunea Segarra pentru a-mi petrece tot timpul pentru a fi cu caii și natura, care au fost întotdeauna pasiunea mea. Sunt și apicultor.
Vezi profilul complet


Ce vom face

Vom explora proprietatea, vom vizita diferite podgorii și vom descoperi peisajul din jurul proprietății. Vom arunca o privire în jurul castelului din secolul al XVI-lea și vom vorbi despre istoria regiunii și metodele tradiționale de producție a vinului. Apoi vom trece la sala principală a proprietății pentru degustarea locală a vinului și artizanilor și a casei. Producem șuncă, brânză, miere și se păstrează în proprietate.


Unde o să fie

Pe valea râului Hârtibaciu se află satul Hosman, sat tipic săsesc ce adăposteşte adevărate comori ale unei Europe de odinioară: case vechi tradiţionale săseşti, o biserică fortificată bine conservată şi o atracţie cu totul deosebită...o veche moară cu brutărie şi fierărie.


Ce pot să ofer
Aperitive

Anunță-mă dacă ții o dietă specială, cum ar fi dieta vegan sau cea fără gluten

Echipament de echitație

Pot aduce șa și cască pentru fiecare.

Băuturi răcoritoare

În pauze servim ceaiuri din plante medicinale


Cine poate participa

Pot participa oaspeții cu vârsta peste 18 ani.


Cerințe pentru oaspeți

Oaspeții trebuie să fie pregătiți pentru a călări 10 kilometri pe vreme variabilă, dealuri abrupte. Încălțămintea adecvată este o necesitate. Nu este potrivit pentru copii.

Selectează data & ora

Ai ajuns tarziu!
Nu mai sunt locuri libere pentru această experiență.

Ești interesat?
Vezi disponibilitatea pentru această activitate.