Cu căruța la o masă câmpenească în Zărnești


Despre gazda ta, Asociația Ecoturistică

AEZPC ( Asociația Ecoturistică Zărnești- Piatra Craiului) urmărește dezvoltarea ecoturismului în Zărnești, pentru bunăstarea generației prezente, si păstrarea resurselor pentru generațiile viitoare. ONG.
Vezi profilul complet


Ce vom face

Bucură-te de natură într-un mod cât mai relaxant! Pachetul cuprinde o plimbare de aproximativ două ore cu căruța trasă de doi cai voinici și o masă câmpenească la poalele Pietrei Craiului, în zona turistică Zărnești- Plaiul Foii. Masa câmpenească include: preparate locale aduse de la ferma proprie a Pensiunii Hora cu Brazi din Zărnești.


Unde o să fie


Ce pot să ofer
Masă câmpenească

Mix grill, cartofi la disc prăjiți, salată de legume asortată

Alcool

Afinată, țuică și bere


Cine poate participa

Pot participa oaspeții cu vârsta peste 0 ani.

Participarea oaspeților sub 18 ani

Dacă aduci un oaspete care are sub 18 ani, este responsabilitatea ta să te asiguri că activitățile în care participă sunt adecvate vârstei.

Include alcool

Vor fi serviți cu băuturi alcoolice doar oaspeții care au vârsta legală pentru a consuma alcool și care dețin un buletin de identitate valabil.


Sfaturi de la gazdă

Puteți ajunge la Zărnești cu autobuzul care pleacă din autogara 2 Brașov, din jumătate în jumătate de oră, prețul biletului este de 5,5 lei. O altă variantă de transport este călătoria cu trenul din Gara Brașov, prețul unui bilet fiind 4,4 lei. Faceți o mică oprire la Centrul de Informare Turistică din Zărnești pentru pentru recomandări și informați turistice din zona Zărnești și Piatra Craiului.

Selectează data & ora

Ai ajuns tarziu!
Nu mai sunt locuri libere pentru această experiență.

Ești interesat?
Vezi disponibilitatea pentru această activitate.